https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Δήμαρχος Φιλιατών | "Παράνομες εισροές πολιτών από τη γειτονική Αλβανία δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στο τέλος της πανδημίας χωρίς κρούσματα"

Δήμαρχος Φιλιατών | "Παράνομες εισροές πολιτών από τη γειτονική Αλβανία δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στο τέλος της πανδημίας χωρίς κρούσματα"Αγαπητοί συμπολίτες,

Δυστυχώς ο κορωνοϊός «επισκέφτηκε» και το Δήμο μας. Τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκαν αρκετά κρούσματα θετικά στον ιό σε συμπολίτες μας. Επί ένα περίπου χρόνο όλοι μαζί τηρώντας με ευλάβεια τα υγειονομικά μέτρα και τις οδηγίες των ειδικών πετύχαμε να είμαστε ένας από τους πιο «καθαρούς» δήμους, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Λίγο η κούραση, λίγο η απροσεξία και η χαλαρότητα ολίγων συμπολιτών μας αλλά και οι παράνομες εισροές πολιτών από τη γειτονική Αλβανία δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στο τέλος της πανδημίας χωρίς κρούσματα, που ήταν και ο μεγάλος στόχος μας.

Επειδή υπάρχει παραφιλολογία και παραπληροφόρηση σχετικά με τα κρούσματα που δημιουργεί πανικό και φόβο στους πολίτες, θέλω να παρακαλέσω τους συμπολίτες μου να συνεχίσουν να τηρούν τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης και διασποράς με προσοχή, αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα όπως έκαναν μέχρι σήμερα.

Υπομονή σε όλους μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Υ.Γ.: Επίσημη πληροφόρηση για τα κρούσματα και την πορεία του κορωνοϊού στο Δήμο μας μπορούμε να αναζητήσουμε στις επίσημες ανακοινώσεις του Ε.Ο.Δ.Υ. και της πολιτικής προστασίας που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι.
Δήμαρχος Φιλιατών | "Παράνομες εισροές πολιτών από τη γειτονική Αλβανία δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στο τέλος της πανδημίας χωρίς κρούσματα" Δήμαρχος Φιλιατών | "Παράνομες εισροές πολιτών από τη γειτονική Αλβανία δεν μας επέτρεψαν να φθάσουμε στο τέλος της πανδημίας χωρίς κρούσματα" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26, 2021 Rating: 5

2 σχόλια:

  1. Υπαρχει και για αλλο θεμα"παραφιλολογια" ,και αυτο ειναι η εγκατασταση λαθρομεταναστών στο Φιλιάτι, όλως τυχαίως κατα τη διάρκεια εφαρμογής του lock down !!! No comment????? Νύχτα χωρις φεγγάρι θα τους φερουν κι ο κοσμος κοιμάται... Δημαρχε παρε θεση, τι ξέρεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε δήμαρχε!θερμή παράκληση,ή Έλληνες της Βορείου Ηπείρου δεν είναι λαθρομετανάστες!!!τεκμηριωστετα αυτά που γράφετε. Παρακαλώ πολύ να ανταλλάσσεται!!Έχουν κάθε δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα στα πάτρια εδάφη, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.