ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ 

Μετά την τροποποίηση και ψήφιση του έργου ανάπλασης παρατηρητηρίου Πέρδικας, την οποία χαιρετίζουμε, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα δέχτηκαν να ακούσουν τις απόψεις μας και να υποστηρίξουν το δημοκρατικό διάλογο. 

Πιο συγκεκριμένα, τον Βενέτη Αθανάσιο και Κολιομίχου Χαρά από την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας που έκαναν ευρεία γνωστό το ζήτημα σε εμάς και κράτησαν στάση πλήρους και διαφανούς πληροφόρησης όλων των πολιτών στην Πέρδικα. 

Τους δημοτικούς Συμβούλους της Πέρδικας Ρούση Αναστάσιο και Πάκο Δημήτριο που κατανόησαν και δούλεψαν για τη βελτίωση της πρότασης, διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο για τη θετική έκβαση της απόφασης αλλά είχαν και τη διαρκή ενημέρωση προς τις παρατάξεις τους. 

Τους Δημοτικούς Συμβούλους Δημάκο Δημήτριο και Νταή Παναγιώτη που αμέσως αντιλήφθηκαν τις πολύ σημαντικές επιπτώσεις που θα είχε η αρχική πρόταση περι εκτροπής κυκλοφορίας για το χωριό και εξέφρασαν μια ξεκάθαρη και με επιχειρήματα θέση. Την αντιπολίτευση του Δήμου Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα τους επικεφαλείς των παρατάξεων Γόγολο Γιάννη, Δημητρίου Θωμά και Δήμα Δώρη, που μέσα απο συναντήσεις που είχαν πολύ πρόθυμα μαζί μας, αντιλήφθηκαν τις ανησυχίες μας και επέδρασαν καταλυτικά στις εξελίξεις. 

Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηγουμενίτσας Τσουμάνη Κωνσταντίνο και το Δήμαρχο Ιωάννη Λώλο που ανέλαβαν Τεχνικές και Πολιτικές πρωτοβουλίες για την τελική αποσυμπίεση της κατάστασης στην Πέρδικα. 

Το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που ασπάστηκε τις βελτιώσεις και ψήφισε ομόφωνα το έργο με τη νέα του μορφή. 

Ακόμη, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε μια σειρά ανθρώπων που επένδυσαν στο διάλογο μαζί μας δεχόμενοι συναντήσεις ενημέρωσης. 

Μεταξύ άλλων ευχαριστούμε, τον βουλευτή Θεσπρωτίας ΝΔ Βασίλειο Γιόγιακα, τον βουλευτή Θεσπρωτίας ΣΥΡΙΖΑ Κάτση Μάριο, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Καχριμάνη Αλέξανδρο, τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Μπραίμη – Μπότση Σταυρούλα ,τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Πιτούλη Θωμά, τον τ.βουλευτή Θεσπρωτίας Μπέζα Αντώνη και την Πρόεδρο του ΟΛΗΓ Δηλαβέρη Ρεγγίνα. Επιπλέον, πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τοπικό και Περιφερειακό Τύπο -Έντυπο, Ηλεκτρονικό, Τηλεοπτικό- που παρουσίασαν αντικειμενικά τις συνθήκες αντιπαράθεσης για το έργο και προέβαλαν τις θέσεις της Πρωτοβουλίας. 

Τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες απλούς κατοίκους τόσο της Πέρδικας αλλά και του Δήμου Ηγουμενίτσας γενικότερα, που αντιλήφθηκαν αμέσως τον βασικό προβληματισμό μας και στάθηκαν στο πλευρό μας. 

Η ανταπόκριση τους ήταν συγκινητική. 

Η πρόσφατη εμπειρία μας κατέδειξε πως η κοινωνία των πολιτών όταν διεκδικεί μπορεί να πετύχει. 

Δεσμευόμαστε λοιπόν, να μην αφήσουμε κανέναν μόνο όταν πρόκειται για ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης και συλλογικής διεκδίκησης. Πιστεύουμε και διεκδικούμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, δίκαιη και ανταποδοτική για όλους. 

Πρωτοβουλία Επιχειρήσεων, Εργαζομένων και Ιδιοκτητών Πέρδικας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.