Τραγωδία με 8 μηνών έγκυο από την Ηγουμενίτσα: Πέθανε η μητέρα σώθηκε το μωρό

Τραγωδία με 8 μηνών έγκυο από την Ηγουμενίτσα: Πέθανε η μητέρα σώθηκε το μωρό


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ


Η 34 ετών κοπέλα, περίμενε πώς και πώς να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, όμως δεν πρόλαβε. 

Η μητέρα που καταγόταν από την Ηγουμενίτσα και ζούσε στον Πύργο Ηλείας, άφησε την τελευταία πνοή της, το απόγευμα της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με το patrisnews, η υγεία της κοπέλας που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές, με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της.

Πριν λίγες ημέρες, η κατάσταση της μητέρας επιδεινώθηκε καθώς παρουσίαζε σπασμούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άγιου Ανδρέα.

Εκεί, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τη δική τους μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή. Η Ελένη, χθες το απόγευμα «έσβησε», με τους γιατρούς να καταφέρνουν να κρατήσουν στη ζωή το μωράκι της.

Όλες αυτές τις ημέρες, πάλεψε γενναία, αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφερε η άτυχη μητέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θάνατος της 34χρονης οφείλεται σε πνευμονική εμβολή.

Η Ελένη, που δεν πρόλαβε καν να κρατήσει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της, έκανε όνειρα… Όνειρα που όμως «έσβησαν» για πάντα.

Τραγική ειρωνεία
Η μοίρα στάθηκε σκληρή και για την οικογένεια του συζύγου της κοπέλας που ακόμα δεν είχε συνέλθει από την οδύνη του χαμού του αδερφού του. Ήταν πάλι Φεβρουάριος του 2017, όταν ο 31χρονος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, στο Γεράκι της Αμαλιάδας. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χωριό του δήμου Πύργου όπου κατοικεί η οικογένεια του συζύγου της και μέχρι πριν λίγο και ο ίδιος… Το ζευγάρι έμενε στον Πύργο, χτίζοντας μια νέα ζωή…. Συντετριμμένοι όλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι η Ελένη, δεν είναι πια κοντά τους και ότι η αγαπητή οικογένεια ζει ξανά δραματικές στιγμές… Μια ολόκληρη κοινωνία πενθεί.

Η άτυχη Ελένη καταγόταν από την Ηγουμενίτσα. 
Πριν αρκετά χρόνια βρέθηκε στον Πύργο ως φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ στο ΤΕΙ της πόλης. Στον Πύργο, γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της όπου μετά από αρκετά χρόνια παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το παιδί ήταν αυτό που θα τους ολοκλήρωνε ως οικογένεια. Η μοίρα όμως, είχε άλλα σχέδια. Η Ελένη έφυγε για το πιο μακρινό ταξίδι, αφήνοντας πίσω ένα ορφανό νεογέννητο και μια οικογένεια να πενθεί.
Τραγωδία με 8 μηνών έγκυο από την Ηγουμενίτσα: Πέθανε η μητέρα σώθηκε το μωρό Τραγωδία με 8 μηνών έγκυο από την Ηγουμενίτσα: Πέθανε η μητέρα σώθηκε το μωρό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.