Δήμος Ηγουμενίτσας: Εξελισσόμενη σε επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας η ηγεσία της ΟΛΗΓ Α.Ε.

Δήμος Ηγουμενίτσας: Εξελισσόμενη σε επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας η ηγεσία της ΟΛΗΓ Α.Ε.


Την έντονη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας, προκάλεσε η αποκάλυψη του thespro.gr, για την προσφυγή της ΟΛΗΓ Α.Ε. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου, κατά της απόφασης του Δήμου Ηγουμενίτσας να δημοπρατήσει δύο καταστήματα στην παραλία του Δρεπάνου.

Δείτε την οργισμένη ανακοίνωση του Δήμου Ηγουμενίτσας:


"Το διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΗΓ Α.Ε. ενεργώντας ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών της Ηγουμενίτσας με τις με αριθμ. 27/2021 & 28/2021 αποφάσεις του, προσπαθεί να υφαρπάξει την περιουσία του Δήμου.
Με τέτοιες επαίσχυντες αποφάσεις, όχι μόνο δεν κάνουν τα συμφωνημένα, προκειμένου να αποδοθούν τα τμήματα της χερσαίας ζώνης που δεν χρησιμοποιούνται για λιμενικές δραστηριότητες στον Δήμο και στην τοπική κοινωνία, αλλά δυναμιτίζουν την όποια προσπάθεια.
Εμφανίζουν τα πραγματικά τους πρόσωπα και τις επιδιώξεις τους και προσπαθούν να σφετεριστούν την περιουσία, που νομίμως κατέχει ο Δήμος.
Ξεχνά μάλλον, η εξελισσόμενη σε επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας, ηγεσία της ΟΛΗΓ Α.Ε. ότι μόλις πριν ένα χρόνο ανέκρουσε πρύμναν για το ίδιο θέμα.
Δεν γνωρίζουν ότι το κάμπινγκ, το κεντρικό και τα δύο αναψυκτήρια κατασκευάστηκαν από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, με χρήματα των δημοτών, στους οποίους και ανήκουν, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Δήμος δαπανά χρήματα για την ναυαγοσωστική κάλυψη;
Δεν καταλαβαίνουν επιτέλους, ότι στη συνείδηση όλων, το Δρέπανο ανήκει στον Δήμο;
Ποιους άραγε εξυπηρετούν αυτές οι αποφάσεις;
Καλούμε λοιπόν, τους τοπικούς Βουλευτές, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, τους Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς φορείς και όλους τους Δημότες να στηρίξουν ξεκάθαρα το δίκαιο αίτημα του Δήμου.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα προβεί σε κάθε ενέργεια, με σκοπό να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του, έναντι εκείνων που τα επιβουλεύονται."
Δήμος Ηγουμενίτσας: Εξελισσόμενη σε επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας η ηγεσία της ΟΛΗΓ Α.Ε. Δήμος Ηγουμενίτσας: Εξελισσόμενη σε επικίνδυνη για τα συμφέροντα της Ηγουμενίτσας η ηγεσία της ΟΛΗΓ Α.Ε. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.