Αυστηρό έλεγχο επιβατών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ζητάει ο Περιφερειάρχης

Αυστηρό έλεγχο επιβατών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ζητάει ο Περιφερειάρχης



Στην εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, στο κτίριο της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, στο Κέντρο Υψηλής Τεχνολογίας και στην τροποποίηση του νόμου για τα διατηρητέα ακίνητα Μη Κερδοσκοπικών Συλλόγων, αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξή του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αναλυτικά:

Αγωνία για την εξέλιξη της πανδημίας

Τον προβληματισμό του για την αύξηση των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού που διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες κυρίως στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση προς όλους και ειδικά σε όσους έχουν συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα.

«Βλέπω μια αύξηση των θετικών κρουσμάτων. Από τις ιχνηλατήσεις που γίνονται διαπιστώνουμε ότι όλα αυτά προέρχονται από ανθρώπινα λάθη. Εκφράζω την αγωνία μου για το αύριο και ζητώ να παίρνουμε όλοι τις ανάλογες προφυλάξεις. Να τελειώνουν οι επισκέψεις σε νοσηλευόμενους, εξαιτίας των οποίων 2-3 φορές μας χάλασαν (την εικόνα).

Επίσης ζήτησα να γίνονται τεστ στα λεωφορεία της Ηπείρου που έρχονται από Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, και όπως γίνεται αυστηρός ο έλεγχος στην Κακαβιά να γίνεται το ίδιο και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ζήτησα επίσης κάθε εβδομάδα να έχουν τουλάχιστον ένα αρνητικό rapid test όσοι κινούνται για εμπορικούς λόγους από- προς Αλβανία και Ιταλία. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και μέχρι να τελειώσει το θέμα με το εμβόλιο, πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολες και οι οικονομικές καταστάσεις. Σε προτεραιότητα όμως είναι το θέμα της Υγείας και μετά τα οικονομικά».
Αυστηρό έλεγχο επιβατών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ζητάει ο Περιφερειάρχης Αυστηρό έλεγχο επιβατών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ζητάει ο Περιφερειάρχης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.