https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

4 θετικά από τα rapid test στην Ηγουμενίτσα - Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα

4 θετικά από τα rapid test στην Ηγουμενίτσα - Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας του πληθυσμού, συνεχίζουν τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε πεζούς.
Τα τεστ θα πραγματοποιούνται καθημερινά, από τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου έως και τη Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου, 10:00 έως 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου, στην Ηγουμενίτσα.
Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον αριθμό ταυτότητας και τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.
Τέλος, γνωστοποιούμε ότι την εβδομάδα 19-23 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν 340 rapid test και βρέθηκαν 4 θετικά.
* Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών τα τεστ θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας.

4 θετικά από τα rapid test στην Ηγουμενίτσα - Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα 4 θετικά από τα rapid test στην Ηγουμενίτσα - Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Απριλίου 26, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.