Τη μη λειτουργία των καταστημάτων στο Δρέπανο και φέτος επιδιώκουν οι ΟΛΗΓάρχες

Τη μη λειτουργία των καταστημάτων στο Δρέπανο και φέτος επιδιώκουν οι ΟΛΗΓάρχες


H διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας έχει αποφασίσει με κάθε τρόπο, να καταδικάσει τη νεολαία αλλά και τους παραθεριστές, για ακόμα μία χρονιά, χωρίς τη λειτουργία των καταστημάτων στην παραλία του Δρεπάνου.
Μετά την πρώτη προσφυγή της ΟΛΗΓ στις 22 Φεβρουαρίου, κατά της αρχικής απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας να προχωρήσει στη δημοπρασία των δύο δημοτικών καταστημάτων (η οποία μαθαίνουμε πως μπήκε στο αρχείο), έρχεται ξανά σήμερα 31 Μάϊου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και προσφεύγει στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων, καταθέτοντας αίτηση αναστολής, κατά της δημοπρασίας του καταστήματος SOHO, ζητώντας την ακύρωσή της.
Υπενθυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία από την πλευρά του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο ενοικιαστής έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τη λειτουργία του.
Υποθέτουμε πως το ίδιο θα πράξουν και κατά της δημοπρασίας του καταστήματος Κεντρικό, το οποίο επίσης έχει νέο ενοικιαστή, αφού και σε αυτή την περίπτωση έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία.
Εκτός και εάν σε αυτή την περίπτωση σκοντάψουν σε "ισχυρά" συμφέροντα, που τους αναγκάσουν να πράξουν διαφορετικά.
Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση αυτή της διοίκησης του ΟΛΗΓ, έρχεται για ακόμα μία φορά να αναδείξει την ανεξήγητα εχθρική στάση και συμπεριφορά της, κατά των συμφερόντων της πόλης της Ηγουμενίτσας και κατά των κατοίκων της.
Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και ορισμένοι, κατά τα άλλα ντόπιοι, έχουν βαλθεί να καταδικάσουν τον τόπο σε οικονομικό μαρασμό, αφού η λειτουργία των δύο καταστημάτων αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο για την τοπική οικονομία αλλά και για τα ταμεία του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ως πότε άραγε θα τους ανεχόμαστε και ως πότε κάποιοι θα τους προστατεύουν;

Δείτε ολόκληρη τη νέα προσφυγή της διορισμένης διοίκησης του Λιμανιού:


Τη μη λειτουργία των καταστημάτων στο Δρέπανο και φέτος επιδιώκουν οι ΟΛΗΓάρχες Τη μη λειτουργία των καταστημάτων στο Δρέπανο και φέτος επιδιώκουν οι ΟΛΗΓάρχες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 31, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.