Τι απαντάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας στις καταγγελίες για απρόκλητη αστυνομική βία

Τι απαντάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας στις καταγγελίες για απρόκλητη αστυνομική βία


Οι ανακοινώσεις περί «απρόκλητης αστυνομικής βίας» από συναδέλφους μας, κατά την πραγματοποίηση ελέγχου την Κυριακή 09/05/2021 και ώρα 00:20’ έναντι της παιδικής χαράς Ηγουμενίτσα, όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα αλλά και δυσφημούν για μικροπολιτικές σκοπιμότητες το ήθος και το έργο των συναδέλφων μας.

Είναι γνωστό ότι από την έναρξη της πανδημίας και για περίπου δεκαπέντε (15) μήνες, οι αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί πέρα από τα άλλα τους καθήκοντα, με την πρωτόγνωρη όσο και απαιτητική αποστολή του ελέγχου τήρησης των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Με επαγγελματική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία, καταβάλαμε κάθε προσπάθεια ώστε η κοινωνία μας να βγει από αυτή την υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ειδικά στις πιο δύσκολες περιόδους για την περιοχή μας, εκείνες της έξαρσης των κρουσμάτων.

Όλο αυτό το διάστημα διενεργήθηκαν στη Θεσπρωτία διακόσιες χιλιάδες (200.000) αστυνομικοί έλεγχοι για το περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, δίχως να σημειωθεί το παραμικρό και ενεργώντας πάντα με αίσθηση του καθήκοντος αλλά, ταυτόχρονα με κατανόηση στις ιδιαιτερότητες των συνθηκών. Αυτή η προσπάθεια, αυτό το δύσκολο έργο αναγνωρίζεται από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και μάς αποδίδουν τα εύσημα για το έργο μας.
Αυτή την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη που με καθημερινό αγώνα κερδίζουμε από τους συμπολίτες μας, δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν! Σε κανένα συμφέρον που για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και επιχειρεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη διαδίδοντας ανακρίβειες και υπερβολές!

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν, γνωρίζουν τι έχουμε πράξει όλο αυτό το καιρό και μας επιβραβεύουν με τον καλό τους λόγο δίνοντάς μας το κουράγιο που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε.

Δείχνουν με τη στάση τους ότι είμαστε δίπλα τους και όχι απέναντί τους, όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας δηλώνουμε ξεκάθαρα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα σταθούμε δίπλα στον σκληρά δοκιμαζόμενο Έλληνα αστυνομικό, προβαίνοντας σε όλα τα νόμιμα μέσα, για να μην είναι μονίμως ο «δακτυλοδεικτούμενος», ο «αποδιοπομπαίος τράγος» και έρμαιο των fake news.

Υ.Γ: Αυτοί που καταγγέλλουν «όξυνση και διχασμό», μήπως τα προκαλούν οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους;
Πώς θα αντικρίσουν αύριο τον Θεσπρωτό αστυνομικό, μετά τα όσα ψευδή καταγγέλλουν;

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
NAKOΣ Βασίλειος
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Τι απαντάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας στις καταγγελίες για απρόκλητη αστυνομική βία Τι απαντάνε οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας στις καταγγελίες για απρόκλητη αστυνομική βία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 11, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.