630.000€ για έργα ανάπλασης του κέντρου της Ηγουμενίτσας

630.000€ για έργα ανάπλασης του κέντρου της Ηγουμενίτσας



Εντάχθηκε το έργο με τίτλο «Έργα Ανάπλασης Κέντρου Πόλης Ηγουμενίτσας (οδοί Γρ. Λαμπράκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, 23ης Φεβρουαρίου, Ολύμπου, Ζάλογγου)» για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο.

Πρόκειται για ένα έργο που θα βελτιώσει καθοριστικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων μέσα από μια ολοκληρωμένη αισθητική και λειτουργική παρέμβαση. Οι κοινόχρηστοι χώροι στον πεζοδρόμο και τις παρόδους του θα γίνουν περισσότερο ελκυστικοί, ενώ προβλέπεται ο σαφής προσδιορισμός ασφαλούς μετακίνησης και πρόσβασης οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Ειδικότερα το έργο συνολικού προϋπολογισμού 630.000,00€ (329.070,00€ από το Πράσινο Ταμείο και 300.930,00€ από ιδίους πόρους του Δήμου) περιλαμβάνει:

· επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και 23ης Φεβρουαρίου παρεμβάσεις Αποξήλωσης παρτεριών και αστικού εξοπλισμού, αντίσταση υπάρχουσας δαπεδόστρωσης, τοποθέτηση καθιστικών, ανακατασκευή του δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων και φύτευση νέων δένδρων.

· επί των οδών Ολύμπου και Ζαλόγγου, αντικατάσταση της δαπεδόστρωσης, εγκατάσταση δικτύου φωτισμού και κατασκευή δικτύου αποχέτευση όμβριων υδάτων.

· επί της οδού Γρ. Λαμπράκη τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού
630.000€ για έργα ανάπλασης του κέντρου της Ηγουμενίτσας 630.000€ για έργα ανάπλασης του κέντρου της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.