Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων

Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων



Με αφορμή την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη δύσκολη αυτή προσπάθεια που ξεκινά αύριο για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά που διανύσαμε όλοι εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού, καταφέρατε να επιδείξετε ψυχραιμία, υπομονή και ωριμότητα ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον στίβο της μάχης που θα επηρεάσει αλλά και θα καθορίσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.
Με πίστη, αισιοδοξία και υπομονή θα συνεχίσετε να αγωνίζεστε σε όλη σας τη ζωή για την επίτευξη των στόχων σας χωρίς όμως να απογοητεύεστε, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα..

Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή τη δοκιμασία ήταν και θα είναι πάντα οι δικοί σας άνθρωποι αλλά και οι εκπαιδευτικοί σας, τους οποίους θα ήθελα να συγχαρώ για την επιμονή τους και το κουράγιο τους.

Η σκέψη όλων μας συνοδεύει τη μαθητική κοινότητα που εν μέσω πανδημίας διαγωνίζεται για την εκπλήρωση των ονείρων της, στο μακρύ ταξίδι της ενήλικης ζωής που ξεκινά με τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Με οδηγό την ψυχραιμία και τη διαύγεια, σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Ο Δήμαρχος Σουλίου
Ιωάννης Σπ.Καραγιάννης
Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων Μήνυμα Καραγιάννη για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.