Προσφυγή και κατά της ενοικίασης του κεντρικού από τον ΟΛΗΓ - Σειρά έχει το κάμπινγκ;

Προσφυγή και κατά της ενοικίασης του κεντρικού από τον ΟΛΗΓ - Σειρά έχει το κάμπινγκ;



Σε συνέχεια της προσφυγής του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων, καταθέτοντας αίτηση αναστολής, κατά της δημοπρασίας του καταστήματος SOHO, ζητώντας την ακύρωσή της. προχώρησαν σε κατάθεση αιτήσεως αναστολής και για το δημοτικό κατάστημα Κεντρικό.

Υπενθυμίζουμε πως και για τα δύο δημοτικά καταστήματα στην παραλία του Δρεπάνου, έχει ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία από την πλευρά του Δήμου Ηγουμενίτσας και οι ενοικιαστές έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες για τη λειτουργία τους.

Πολύ φοβόμαστε πως η επόμενη κίνηση της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος θα είναι να κάνει έξωση και στους ενοικιαστές του δημοτικού κάμπινγκ, που και αυτό βρίσκεται στην παραλία του Δρεπάνου και τελεί υπό το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς με τα άλλα δύο καταστήματα.



Προσφυγή και κατά της ενοικίασης του κεντρικού από τον ΟΛΗΓ - Σειρά έχει το κάμπινγκ; Προσφυγή και κατά της ενοικίασης του κεντρικού από τον ΟΛΗΓ - Σειρά έχει το κάμπινγκ; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 02, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.