Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Bravo Sustainability Awards 2021

Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Bravo Sustainability Awards 2021



Δύο νέες διακρίσεις απέσπασε η ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, που διοργανώνεται από το Qualitynet Foundation, οι οποίες αφορούσαν την πρωτοβουλία της εταιρείας για Ισχυρή Εφαρμογή Στρατηγικών σε Θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθώς και τη Στήριξη Ευπαθών Ομάδων Κατά το Πρώτο Κύμα Έξαρσης του COVID-19.

Συγκεκριμένα, στον πυλώνα Bravo Governance, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε ως προς την ισχυρή εφαρμογή στρατηγικών σε θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί τον τελευταίο χρόνο, στηρίζοντας έμπρακτα την περιοχή της Ηπείρου, τον ελληνικό πρωτογενή τομέα αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο μέσα από υπεύθυνες δράσεις και βιώσιμες πρωτοβουλίες που εστιάζουν στον τομέα της περιβαλλοντικής Ευθύνης, στις Βιώσιμες Προμήθειες και στον Σεβασμό στα Εργασιακά, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Εταιρικά δικαιώματα και πρότυπα.

Παράλληλα, στον Πυλώνα Bravo Society, η ΔΩΔΩΝΗ διακρίθηκε στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος «Η Γεύση του Καλού», μέσω του οποίου στήριξε ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες ανθρώπων στις Περιφέρειες της Ηπείρου και της Αττικής, από την εξάπλωση του πρώτου κύματος του COVID-19. Ειδικότερά, η εταιρεία κατάφερε και παρείχε αποτελεσματική στήριξη των παραπάνω ομάδων, εξασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση τους σε βασικές παροχές, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους, ενώ παράλληλα συνείσφερε προσφέροντας μεγάλη ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Αναφορικά με τις νέες αυτές διακρίσεις, ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ σημείωσε: «Στη ΔΩΔΩΝΗ είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε δύο τόσο τιμητικές διακρίσεις. Για εμάς δεν είναι ένα ακόμα βραβείο, αλλά η αναγνώριση της συλλογικής μας δουλειάς και προσπάθειάς να συμβάλουμε μέσω υπεύθυνων πρακτικών, στην προστασία της βιοποικιλότητας και των φυσικών πόρων, να παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον ενώ παράλληλα να καταφέρνουμε να θέτουμε στο επίκεντρο το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την τοπική κοινωνία μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες κοινωνικού και εθελοντικού χαρακτήρα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, λειτουργώντας πάντα με βάση τις εταιρικές μας αξίες».

Η Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021 είναι το ετήσιο ραντεβού όλων των Υπεύθυνων Οργανισμών, που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη μετάβαση μας σε ένα βιώσιμο μέλλον καθώς και των Ενεργών Πολιτών που συμμετέχουν και συμβάλλουν στην επιτυχία και εξέλιξη των πρωτοβουλιών που διαμορφώνουν τη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.
Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Bravo Sustainability Awards 2021 Διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Bravo Sustainability Awards 2021 Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.