4ο Πολιτικό-Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ανταρσύα Θεσπρωτίας 29-30/7 στην Ηγουμενίτσα στο "Πάνθεον"

4ο Πολιτικό-Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ανταρσύα Θεσπρωτίας 29-30/7 στην Ηγουμενίτσα στο "Πάνθεον"



Εν μέσω πανδημίας το κεφάλαιο και η κυβέρνηση επιτίθενται στις λαϊκές κατακτήσεις. Επίθεση του κεφαλαίου σε όλα τα μέτωπα, με κυρίαρχη την εγκατάλειψη της δημόσιας υγείας .

Αντιλαϊκά νομοσχέδια σε εκπαίδευση, εργασιακά, ασφαλιστικά. Με ξεζούμισμα των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος συνολικότερα. Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας και τα παράλια της Θεσπρωτίας πωλούνται σε τιμή ευκαιρίας. Τόσα χρόνια αυξάνουν τα κέρδη τους και οι πολίτες αυτής της πόλης αναπνέουμε τα φουγάρα τους. Τόσα χρόνια ελεύθερη μετακίνηση εμπορευμάτων για τα κέρδη των καπιταλιστών άλλα φυλακή για πρόσφυγες και μετανάστες.

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να καταστρέψουν τις ζωές μας. Το 4ο φεστιβάλ μας εν μέσω οικονομικής κρίσης ευελπιστεί να συμβάλλει στην ανατροπή των σχεδίων του κεφαλαίου και στη διεύρυνση των κατακτήσεων μας. Σας καλούμε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.
4ο Πολιτικό-Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ανταρσύα Θεσπρωτίας 29-30/7 στην Ηγουμενίτσα στο "Πάνθεον" 4ο Πολιτικό-Πολιτιστικό Φεστιβάλ Ανταρσύα Θεσπρωτίας 29-30/7 στην Ηγουμενίτσα στο "Πάνθεον" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.