Την Παρασκευή η απάντηση για το μέλλον της τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς

Την Παρασκευή η απάντηση για το μέλλον της τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς



Την Παρασκευή, 2 μόλις εργάσιμες μέρες πριν το προγραμματισμένο λουκέτο του καταστήματος Παραμυθιάς, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, να απαντήσει η διοίκηση της τράπεζας, στην πληθώρα αιτημάτων που έχει λάβει για ακύρωση της απόφασης και την μεταφορά των υπηρεσιών στο κατάστημα της Ηγουμενίτσας.

Το θέμα εχει φτάσει εκτός απο το Δ.Σ. της τράπεζας και στο γραφείο του πρωθυπουργού για την οποια πολιτική παρέμβαση, ενώ μεταξύ των παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί και που έχουν τις οποίες ελπίδες για ακύρωση της απόφασης, είναι και αυτή της γενικής γραμματέας δημόσιας περιουσίας και φορολογικής πολιτικής, Αθηνάς Καλύβα.


Ταυτόχρονα ομως, η τράπεζα Πειραιώς Παραμυθιάς συνεχίζει την διαδικασία του λουκέτου και με μήνυμα προς τους πελάτες της, ενημερώνει για την μεταφορά των υπηρεσιών της στη Ηγουμενίτσα στο κατάστημα της οδού Αγ. Αποστόλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κόνιτσα, στην οποια το πρωί της προηγούμενης Τρίτης αποκαθήλωσαν την πινακίδα του καταστήματος και το απόγευμα της ιδιας μέρας την ξανατοποθέτησαν, αφού έγινε γνωστό πως η τράπεζα θα συνεχίσει την λειτουργία της.

Δειτε το μηνυμα που εστάλη στους πελάτες της Παραμυθιάς.

Την Παρασκευή η απάντηση για το μέλλον της τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς Την Παρασκευή η απάντηση για το μέλλον της τράπεζας Πειραιώς Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.