Οι εμβολιασμοί στην Ήπειρο - Άνω του 50% σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα

Οι εμβολιασμοί στην Ήπειρο - Άνω του 50% σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα


Δύο από τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου έχουν σπάσει το φράγμα του 50% σε ολοκληρωμένους εμβολιασμούς σύμφωνα με τα στοιχεία που αφορούν στον μόνιμο πληθυσμό που διαμένει στις περιφερειακές ενότητες.

Οι Νομοί είναι η Θεσπρωτία και η Πρέβεζα ενώ Γιάννινα και Άρτα παραμένουν κάτω του 50% στην εμβολιαστική κάλυψη.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων η εμβολιαστική κάλυψη με μία δόση φτάνει στο 48,56% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί του μόνιμου πληθυσμού στο 45,2%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας οι εμβολιασμοί πρώτης δόσης για τον μόνιμο πληθυσμό ανέρχονται στο 62,3% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 58,8%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας η εμβολιαστική κάλυψη με την πρώτη δόση ανέρχεται στο 51,4% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί φτάνουν στο 47,4%.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα οι εμβολιασμοί έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Έτσι η εμβολιαστική κάλυψη με την πρώτη δόση ανέρχεται στο 60,9% και οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί στο 56,6%.

Η γενική εικόνα είναι ότι οι εμβολιασμοί τον Αύγουστο έχουν μειωθεί σημαντικά και απομένει να φανεί αν αυτό οφείλεται μόνο στην έξοδο και τις διακοπές.
Οι εμβολιασμοί στην Ήπειρο - Άνω του 50% σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα Οι εμβολιασμοί στην Ήπειρο - Άνω του 50% σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.