Αγνή Νάκου: Κρούσματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες

Αγνή Νάκου: Κρούσματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες



Σε όλες τις ηλικιακές ομάδες εντοπίζονται κρούσματα το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και τις δηλώσεις που έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου.

Η κ. Νάκου ανέφερε ότι όλοι θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα ενώ απευθυνόμενη κυρίως στους νέους που επιστρέφουν από διακοπές σημείωσε ότι καλό θα είναι να μένουν οικειοθελώς σε καραντίνα για κάποιες μέρες.

Από τα στοιχεία που διαθέτουν οι υπηρεσίες διαπιστώνεται ότι εντοπίζονται αρκετά κρούσματα σε παιδιά που επιστρέφουν από κατασκηνώσεις ή από άλλα θερινά camp.

Επίσης θετικά έχουν εντοπιστεί σε επισκέπτες που έχουν έρθει από άλλες περιοχές της χώρας αλλά και σε τουρίστες από το εξωτερικό οι οποίοι οδηγούνται σε ξενοδοχείο καραντίνας που λειτουργεί στα Γιάννινα και εξυπηρετεί τις ανάγκες που ανακύπτουν στους Νομούς Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.
Αγνή Νάκου: Κρούσματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες Αγνή Νάκου: Κρούσματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.