Καμία απάντηση, από κανέναν, για το πτυχίο Πορφύρη!!!

Καμία απάντηση, από κανέναν, για το πτυχίο Πορφύρη!!!



Ενάμισης μήνας έχει περάσει μετά από την αποκάλυψη του thespro.gr, σχετικά με επώνυμη καταγγελία, που αφορά τη νομιμότητα του διορισμού του διευθύνοντα συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Πορφύρη (Δείτε ΕΔΩ).

Με την καταγγελία, που κοινοποιείται προς το Υπουργείο Ναυτιλίας, την Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας, την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. και την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, ζητείται να εξεταστεί εάν έχει τηρηθεί ο Νόμος 2932/01 που προβλέπει ότι "τα ελάχιστα απαιτούμενα προσόντα για την κατάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πτυχίο Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή αλλοδαπής" και κατά επέκταση το αν είναι νόμιμος ο διορισμός του κ. Πορφύρη στην θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΛΗΓ Α.Ε.. Εάν δηλαδή διέθετε το 2019 το απαραίτητο πτυχίο Πανεπιστημίου/ΑΕΙ.

Για το συγκεκριμένο θέμα κατέθεσαν ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Οικονομικών, 27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. (Δείτε ΕΔΩ)

Μέχρι σήμερα, 25 μέρες μετά την κατάθεση της ερώτησης, έχει απαντήσει (?) μόνο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκης, ο οποίος στην ουσία δεν απάντησε, αφού δήλωσε αναρμόδιος, δείχνοντας το ΤΑΙΠΕΔ, άρα το Υπουργείο Οικονομικών. (Δείτε ΕΔΩ)

Καμία απάντηση από το Υπουργείο Εσωτερικών, καμία απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών.

Εδώ και ενάμιση μήνα, δεν έχει δώσει επί της ουσίας κανείς, καμία απάντηση στη σοβαρή αυτή καταγγελία.

Εγώ, εάν ήμουν ο κ. Πορφύρης, θα έβγαινα από την πρώτη στιγμή και θα επιδείκνυα το πτυχίο που προέβλεπε η διαδικασία, βουλώνοντας τα στόματα και τις πένες των κακών δημοσιογράφων και δεν θα έψαχνα άλλους τρόπους για να τους φοβίσω-φιμώσω.

Εγώ, εάν ήμουν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης και διαπίστωνα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πτυχίο του κ. Πορφύρη, θα το έτριβα αυτό στη μούρη των 27 βουλευτών της αντιπολίτευσης και δεν θα έβγαζα την ουρά μου απ' έξω, ως Πόντιος Πιλάτος, δηλώνοντας αναρμόδιος.

Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται, λέει ο θυμόσοφος λαός.

Εσάς, τί ακριβώς σας φοβίζει άραγε και αποφεύγετε τις απαντήσεις;

Καμία απάντηση, από κανέναν, για το πτυχίο Πορφύρη!!! Καμία απάντηση, από κανέναν, για το πτυχίο Πορφύρη!!! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 06, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.