Την Τετάρτη η θεατρική παράσταση «Μαργιόλα» στην αρχαία Ελέα

Την Τετάρτη η θεατρική παράσταση «Μαργιόλα» στην αρχαία Ελέα



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι η θεατρική παράσταση «Μαργιόλα», η οποία είχε αναβληθεί για προληπτικούς λόγους λόγω της ισχύουσας ΠΝΠ «Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου πυρκαγιών» (ΦΕΚ/A’/138/05.08.2021), θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο Ελέας την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 21:30. Η παράσταση, εμπνευσμένη από το ομώνυμο δημοτικό μοιρολόι, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Θωμάς Λιώλιος, Άρτεμις Αγαθοπούλου
Κείμενο: Βασίλης Δόσης
Μουσική: Νίκος Κολιούσης
Παίζουν: Άρτεμις Αγαθοπούλου, Δημήτρης Θεοχάρης, Έφη Ντάγκα, Βαγγέλης Κολιούσης, Σπύρος Οικονομίδης, Βασίλης Δόσης, Γιώργος Ντόστας, Βασίλης Ράπτης, Θωμάς Λιώλιος, Ρίκι Μεσχίνη, Μπάμπης Δούφλιας, Παναγιώτα Παππά, Δήμητρα Χρόνη, Βασιλική Φίλη-Χάσικ, Αλεξάνδρα Τσιάβου, Καρολίνα Τσομπόλη, Μαρία Λιόντου
Εκτέλεση Παραγωγής: Ομάδα Τέχνης ΦΑΟΣ
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο Ελέας από τις 19:00 έως και μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης. Μετά την έναρξη της παράστασης η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Επισημαίνεται ότι ο μέγιστος αριθμός θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 220 άτομα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαιτείται τηλεφωνική προκράτηση θέσης (Ομάδα Τέχνης Φάος - τηλ. επικ. 6945932382).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και τον Δήμο Σουλίου.
Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, σύμφωνα με τις ισχύουσες Κ.Υ.Α.
Ο Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Αρχαιολόγος
Την Τετάρτη η θεατρική παράσταση «Μαργιόλα» στην αρχαία Ελέα Την Τετάρτη η θεατρική παράσταση «Μαργιόλα» στην αρχαία Ελέα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Αυγούστου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.