Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας


Μετά την ίδρυση και διοικητική οργάνωση του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας με έδρα την Μαζαρακιά Θεσπρωτίας, οι εργασίες διαμόρφωσης και αποκατάστασης του σχολικού κτηρίου του Μουσικού Γυμνασίου, με ευθύνη του Δήμου Ηγουμενίτσας, βαίνουν προς ολοκλήρωση.

Γι ‘αυτό από σήμερα και μέχρι τις 3-9-2021 επανεκκινείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών απόφοιτων της ΣΤ΄ δημοτικού που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στην Ά τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και πέραν των αιτήσεων που έχουν ήδη υποβληθεί, ώστε μετά τις εξετάσεις εισαγωγής σε απλές μουσικές δεξιότητες (χωρίς προαπαιτούμενες μουσικές γνώσεις) που θα πραγματοποιηθούν στις 4-9-2021 να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των μαθητών μέχρι τις 11-9-2021.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας περιέχονται σε άρθρο στην ιστοσελίδα: http://gym-mous-igoum.thesp.sch.gr (στο τέλος του άρθρου υπάρχει και η αίτηση εγγραφής σε μορφή doc).

Για επιπλέον πληροφορίες και ερωτήματα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος γονέας να απευθυνθεί στο e-mail: mgymigoum@sch.gr καθώς και στο τηλέφωνο: 6944625415.

Ο Διευθυντής
Γεωργίου Ιωάννης
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.