Με την ταινία "Ζήτω η Ελευθερία" συνεχίζονται σήμερα οι προβολές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας

Με την ταινία "Ζήτω η Ελευθερία" συνεχίζονται σήμερα οι προβολές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας



“CINEPELAGOS - Νύχτες ιταλικού σινεμά” | Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, 29.08.2021
Με την προβολή της κωμωδίας του Ρομπέρτο Αντό Ζήτω η Ελευθερία / Viva la Libertà (παραγωγή 2012, διάρκεια 94') συνεχίζεται το πενθήμερο αφιέρωμα “CINEPELAGOS - Νύχτες ιταλικού σινεμά” στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας.
Λίγα λόγια για την ταινία
Ενώ η δημοτικότητα του κόμματός του κατρακυλά, ο ηγέτης της ιταλικής αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαφανίζεται. Χωρίς να ειδοποιήσει τους στενότερούς του συνεργάτες, ο βοηθός του τον αντικαθιστά με τον δίδυμο αδερφό του, έναν ευφυή και καταθλιπτικό φιλόσοφο, που πρόσφατα έχει βγει από το ψυχιατρείο. Η καινούργια εικόνα του αρχηγού, απρόβλεπτη και ειλικρινής, αποδεικνύεται γοητευτική και το κόμμα αρχίζει να επανακάμπτει στις δημοσκοπήσεις.
Παραγωγή: Άντζελο Μπαρμπαγκάλο
Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Αντό
Σενάριο: Ρομπέρτο Αντό, Αντζελο Πασκουίνι
Φωτογραφία: Μαουρίτσιο Καλβέζι
Μοντάζ: Κλέλιο Μπενεβέντο
Πρωταγωνιστούν: Τόνι Σερβίλο, Βαλέριο Μαστραντρέα, Βαλέρια Μπρούνι Ταντέσκι, Μικέλα Σεσόν
************************
Ώρα έναρξης: 21:00
Η ταινία προβάλλεται δωρεάν για το κοινό
Απαιτείται προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2665.0.28539 | Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00-12.00)
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η προκράτηση αφορά έως δύο (2) άτομα ανά ταινία. Σε περίπτωση ακύρωσης χωρίς έγκαιρη ενημέρωση, θα ακυρώνονται πιθανές επιπλέον κρατήσεις και ο ενδιαφερόμενος θα υποχρεώνεται σε εκ νέου κράτηση.
Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούμε για την προσέλευση 15 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής
Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, σύμφωνα με τις ισχύουσες Κ.Υ.Α.
Με την ταινία "Ζήτω η Ελευθερία" συνεχίζονται σήμερα οι προβολές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Με την ταινία "Ζήτω η Ελευθερία" συνεχίζονται σήμερα οι προβολές στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.