Η «Δέλτα» σαρώνει και τη Θεσπρωτία - Στα 106 τα κρούσματα στην Ήπειρο

Η «Δέλτα» σαρώνει και τη Θεσπρωτία - Στα 106 τα κρούσματα στην Ήπειρο


Στο 35,13% υπολογίζεται η μετάλλαξη «Δέλτα» στην Περιφέρεια Ηπείρου καταγράφοντας αύξηση πέντε ποσοστιαίων μονάδων μέσα σε μία εβδομάδα.

Η μετάλλαξη όπως φαίνεται σαρώνει και την δική μας περιοχή και κυρίως τους νέους και τα παιδιά. Η ποσοστιαία αύξηση των τελευταίων ημερών είναι η μεγαλύτερη που σημειώνεται.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από τα 809 δείγματα με στελέχη ειδικού ενδιαφέροντος από όλη τη χώρα τα 745 αφορούν στο στέλεχος Delta. Από την Ήπειρο όσα δείγματα στάλθηκαν προς ανάλυση βρέθηκαν στο σύνολό τους με το συγκεκριμένο στέλεχος.

Διευκρινίζεται ότι στο Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης στέλνονται ενδεικτικά δείγματα και όχι το σύνολο όσων επιβεβαιώνονται ως θετικά στον κορωνοϊό.

Την προηγούμενη Πέμπτη τα δείγματα με την συγκεκριμένη μετάλλαξη για την Ήπειρο ανερχόταν σε 85.

Σήμερα φτάνουν στα 106.

Τα 41 προέρχονται από το Νομό Ιωαννίνων, τα 39 από το Νομό Θεσπρωτίας, τα 18 από το Νομό Άρτας και τα οκτώ από το Νομό Πρέβεζας.

Σημειώνεται ότι στην Ήπειρο δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα με μετάλλαξη Mu.
Η «Δέλτα» σαρώνει και τη Θεσπρωτία - Στα 106 τα κρούσματα στην Ήπειρο Η «Δέλτα» σαρώνει και τη Θεσπρωτία - Στα 106 τα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 24, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.