Επίθεση Ρότσα στη δημοτική αρχή με αφορμή την κατάσταση του γηπέδου και τον αποκλεισμό του Θεσπρωτού από το κύπελο

Επίθεση Ρότσα στη δημοτική αρχή με αφορμή την κατάσταση του γηπέδου και τον αποκλεισμό του Θεσπρωτού από το κύπελο




Στο ουδέτερο Πανηπειρωτικό Στάδιο (ΠΕΑΚΙ), ο Θεσπρωτός ηττήθηκε, με ανατροπή, 1-2 από τον Αλμωπό Αρίδαιας κι έτσι τερματίστηκε η πορεία του στο φετινό Κύπελλο Ελλάδας.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Θεσπρωτού κ. Ρότσα, προέβη σε δηλώσεις στην κάμερα, για τους λόγους του αποκλεισμού.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Θεσπρωτού, ένας από τους λόγους του αποκλεισμού ήταν η μη ύπαρξη φιλάθλων που θα στήριζαν την ομάδα στην προσπάθειά της, αφού ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο στάδιο των Ιωαννίνων.

Κατηγορεί μάλιστα τη δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας και το ΠΑΚΠΠΟ, ως τους κύριους υπεύθυνους που ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, αφού το γήπεδο δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει παιχνίδια.

Αυτά σύμφωνα με τη διοίκηση και τον προπονητή του Θεσπρωτού, αφού η αλήθεια φαίνεται να είναι διαφορετική.

Το θέμα του γηπέδου συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηγουμενίτσας και από τα όσα ακούσαμε τόσο από το δήμαρχο κ. Λώλο, όσο και από την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ κα Ζεϊμπέκογλου, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η επιλογή του ΠΕΑΚΙ ως έδρα για το κρίσιμο ματς του κυπέλου ήταν απόφαση της διοίκησης της ομάδας του Θεσπρωτού.


Παρόλα αυτά, εμείς σήμερα επικοινωνήσαμε με την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ, η οποία επανέλαβε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν καθόλα έτοιμος ώστε να φιλοξενήσει τον αγώνα κυπέλου και πως η επιλογή για το ΠΕΑΚΙ ήταν καθαρά της διοίκησης της ομάδας του Θεσπρωτού.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με το δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας, θα απευθύνουμε μερικά ερωτήματα, κυρίως προς την πρόεδρο του ΠΑΚΠΠΟ αλλά και τη δημοτική αρχή.
Με ποιο δικαίωμα έχετε παραχωρήσει το κυλικείο του γηπέδου στην ομάδα του Θεσπρωτού;
Με ποιο δικαίωμα έχετε παραχωρήσει γραφείο στην ομάδα του Θεσπρωτού, εντός του γηπέδου;
Με ποιο δικαίωμα έχετε παραχωρήσει όλα τα έσοδα από τις διαφημίσεις σε ένα δημοτικό στάδιο, σε μία ΠΑΕ όπως είναι ο Θεσπρωτός.

Με όλα αυτά τα έσοδα που χάνει η δημοτική αρχή, σίγουρα η κατάσταση του γηπέδου θα ήταν πολύ καλύτερη και δεν θα δίνατε το δικαίωμα να σας κουνάνε το δάχτυλο οι φίλοι του Χουάν από την Αργεντινή.

Αλλά όπως λένε στο χωριό μου, δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, με τα όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και τις δηλώσεις Ρότσα:



Επίθεση Ρότσα στη δημοτική αρχή με αφορμή την κατάσταση του γηπέδου και τον αποκλεισμό του Θεσπρωτού από το κύπελο Επίθεση Ρότσα στη δημοτική αρχή με αφορμή την κατάσταση του γηπέδου και τον αποκλεισμό του Θεσπρωτού από το κύπελο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 28, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.