Με 2 βραβεία στον απαιτητικό πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Κέφαλος”, ο Αρ. Σουλιώτης

Με 2 βραβεία στον απαιτητικό πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Κέφαλος”, ο Αρ. Σουλιώτης


Με το 2ο και 3ο βραβείο στις κατηγορίες σατιρικού στοίχου νέων, και μουσικού στοίχου νέων, διακρίθηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό του λογοτεχνικού περιοδικού “Κέφαλος”, ο Αριστοτέλης Σουλιώτης.

Ο 29χρονος Θεσπρωτός συγγραφέας συμμετείχε με τα έργα “Αλαλούμ” και “Η πόλη των Αγγέλων” σε ένα διαγωνισμό που θεωρείται από τους πιο απαιτητικούς της χώρας στην λογοτεχνική κοινότητα και πραγματοποιείται από την ακαδημία λογοτεχνίας, πολιτισμού και επιστήμης “Κέφαλος”

Σε σχόλιο του αναφέρει: “Σε έναν από τους μεγαλύτερους ποιητικούς διαγωνισμούς της Ελλάδας και ανάμεσα σε τεράστιους και χιλιάδες λογοτέχνες κατάφερα να πάρω το δεύτερο και το τρίτο βραβείο αντίστοιχα στις κατηγορίες που συμμετείχα στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Περιοδικού Κέφαλος. Πέρσι τιμητική διάκριση και φέτος κατάφερα να πραγματοποιήσω τους στόχους μου και να είμαι στην πρώτη τριάδα. Συνεχίζω να ονειρεύομαι και του χρόνου με μεγαλύτερη προσπάθεια να φτάσω στην κορυφή.”
Με 2 βραβεία στον απαιτητικό πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Κέφαλος”, ο Αρ. Σουλιώτης Με 2 βραβεία στον απαιτητικό πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Κέφαλος”, ο Αρ. Σουλιώτης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 29, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.