Ταυτοποιήθηκαν 5 αλλοδαποί που κατηγορούνται για διάπραξη (9) κλοπών στα Ιωάννινα

Ταυτοποιήθηκαν 5 αλλοδαποί που κατηγορούνται για διάπραξη (9) κλοπών στα Ιωάννινα



Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (5) αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν ενωθεί με σκοπό την τέλεση κλοπών στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου – Ιουλίου 2021 είχαν διαπράξει:
· (5) κλοπές δικύκλων,
· (3) κλοπές σε σούπερ-μάρκετ και αποθήκη και
· κλοπή ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από κτίριο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.