Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Ιωαννίνων

Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Ιωαννίνων



Δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν δηλώσει την στήριξη και την συμμετοχή τους στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις έξι το απόγευμα στα Γιάννινα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο Νόμο Χατζηδάκη και βασικό αίτημα της κινητοποίησης είναι να «μείνει στα χαρτιά» ενώ διεκδικούν βελτίωση των όρων εργασίας με αυξήσεις και μόνιμες σχέσεις εργασίας, καθώς και των όρων ζωής, που υποβαθμίζονται από τα χαμηλά εισοδήματα και την έκρηξη ακρίβειας.

Κάλεσμα συμμετοχής στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο απευθύνει και η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

Στις αποφάσεις 62 πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, ανάμεσά τους και των Εργατικών Κέντρων Ιωαννίνων, Αρτας, Θεσπρωτίας και Λευκάδας, έχουν ήδη προστεθεί νέες.

Μεταξύ αυτών και της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Υγειονομικών του Πανεπιστημιακού και του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Σε Γενική Συνέλευση του Σωματείου Καθαριστριών Σχολικών Κτιρίων Αρτας – Πρέβεζας αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πανηπειρωτικό συλλαλητήριο, ενώ είχαν προηγηθεί αποφάσεις των ΕΛΜΕ Λευκάδας και Πρέβεζας και του Σωματείου Μισθωτών Οδηγών Λευκάδας.


Απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχουν λάβει και μαζικοί φορείς αγροτοκτηνοτρόφων και νεολαίας από όλη την Ηπειρο, ενώ προστέθηκαν και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων και Πρέβεζας, που σε κοινή τους ανακοίνωση καλούν τα μέλη τους σε κινητοποίηση ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης στο λιανεμπόριο.

Για τις ανάγκες μεταφοράς των διαδηλωτών στα Γιάννενα έχουν ανακοινωθεί από τις κατά τόπους συνδικαλιστικές οργανώσεις πούλμαν σε: Λευκάδα, 3.30 μ.μ. από το πάρκο παραλίας. Πρέβεζα, 4 μ.μ. από τα παλιά ΚΤΕΛ. Αρτα, 4.30 μ.μ. από το «Voi Noi» (πρώην ράδιο Κορασίδη). Ηγουμενίτσα, 4.15 μ.μ. από το «Πάνθεον».
Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Ιωαννίνων Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.