Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά

Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά


Η χορηγική συνεργασία ΟΠΑΠ και ΕΠΟ συνεχίζεται και για την περίοδο 2021-2022
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) ανακοινώνουν τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας τους για την περίοδο 2021-2022. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ παραμένει στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας, ως Χρυσός Χορηγός της, στηρίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, δήλωσε: «Η μακροχρόνια χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποτελεί απτή απόδειξη της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας μας στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς των σπορ», ένα άθλημα γεμάτο μοναδικές στιγμές, που αποτελεί την κορυφαία επιλογή διασκέδασης για τους φιλάθλους. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες αγαπούν το ποδόσφαιρο και ζουν έντονα το παιχνίδι. Για αυτό το λόγο, στον ΟΠΑΠ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποστηρίζουμε την Εθνική Ομάδα, ως Χρυσός Χορηγός της. Ανυπομονούμε να βρεθούμε δίπλα στους φιλάθλους, στις κερκίδες, στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και να κάνουμε τους αγώνες μια μοναδική εμπειρία».
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ. Οδυσσέας Χριστοφόρου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ συνεχίζει δυναμικά στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας, της ομάδας που έχει προσφέρει χαρές και μεγάλες συγκινήσεις σε όλους τους Έλληνες. Εδώ και δεκαετίες, Ο ΟΠΑΠ έχει αφήσει το δικό του μοναδικό στίγμα στον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, η εταιρεία μας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του, τόσο στο κορυφαίο επίπεδο, όσο και στις υποδομές, μέσω δράσεων, όπως το καινοτόμο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό, η στήριξη της Εθνικής Ομάδας αποτελεί βασικό πυλώνα του χορηγικού προγράμματος μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική Ομάδα στηρίζει ενεργά το κοινωνικό έργο της εταιρείας μας».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Δημητρίου, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ και η ΕΠΟ έχουν μια μακρά και επιτυχημένη χορηγική συνεργασία. Εδώ και χρόνια, ο ΟΠΑΠ είναι πιστός υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Ως Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, ο ΟΠΑΠ έχει προσφέρει σημαντική στήριξη στις προσπάθειες των διεθνών μας να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να δώσουν χαρές στους Έλληνες φιλάθλους. Σημασία, όμως, έχει ότι είναι μαζί μας και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές, γεγονός που δείχνει πολλά για την ποιότητα της συνεργασίας μας».

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Τζον Φαν΄τ Σχιπ, σημείωσε: «Η Εθνική Ομάδα είναι η ομάδα όλων των Ελλήνων. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι η στήριξη της ελληνικής κοινωνίας είναι βασική προτεραιότητα του. Είναι προνόμιο να έχεις «συμπαίκτες» όπως ο ΟΠΑΠ».

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, κ. Πέτρος Μάνταλος, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Η Εθνική Ομάδα συμμετέχει ενεργά στις σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ, όπως η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας και η στήριξη δεκάδων αθλητικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα. Ως Εθνική Ομάδα, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τις δράσεις του Χρυσού Χορηγού μας, που εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα μας, αλλά κυρίως δίπλα στην κοινωνία».

Εταιρικό προφίλ
Ο Όμιλος ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στη λειτουργία και διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.
Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.
Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3, συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr
Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά Ο OΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για μια ακόμη χρονιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.