Ο Θ. Πιτούλης για τις δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας

Ο Θ. Πιτούλης για τις δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας



Η λειτουργία των νοσοκομείων και του ΕΚΑΒ Ηπείρου απασχόλησε μεταξύ άλλων την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου, που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Δευτέρας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας.
Επισήμανε στη διαχρονική προσφορά της Περιφέρειας στη βελτίωση των υποδομών Δημόσιας Υγείας, όπως είναι η ολοκλήρωση του Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας.
«Είχε λεηλατηθεί, ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια και σήμερα λειτουργεί κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι επισκευάζονται οχήματα του ΕΚΑΒ.
Τόνισε ότι έχουν διατεθεί στο νοσοκομείο Φιλιατών 180.00 ευρώ για αναλώσιμα- εξοπλισμό, έχει κατασκευαστεί η πρόσβαση προς το νοσοκομείο, ενώ σημείωσε πως δημοπρατήθηκε κόμβος εισόδου.
Τέλος τόνισε πως έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του ΤΕΠ με το αποχετευτικό δίκτυο και κατέληξε πως επιπλέον η Π.Ε. Θεσπρωτίας εχει αναλάβει τη μεταφορά στα Γιάννενα των δειγμάτων για μοριακό έλεγχο.
Ο Θ. Πιτούλης για τις δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας Ο Θ. Πιτούλης για τις δημόσιες δομές υγείας της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Νοεμβρίου 30, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.