Στο Australian Open η Μιχαέλα Λάκη

Στο Australian Open η Μιχαέλα Λάκη


Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου, οι δύο φιναλίστ του πανελλήνιου πρωταθλήματος, θα συμμετάσχουν στην κατηγορία juniors του Australian Open του ερχόμενου Ιανουαρίου! Η Μιχαέλα Λάκη θα βρεθεί στο Νο7 του κυρίως ταμπλό, ενώ η Παύλου θα αγωνιστεί στα προκριματικά.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα βρεθεί μέσα στην πρώτη 10άδα των seeded παικτριών στο επερχόμενο Australian Open (juniors), στο οποίο θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα της, ενώ παράλληλα θα είναι το 4ο σερί Grand Slam στο οποίο αγωνίζεται.

Όπως και στο Wimbledon (Νο14), αλλά και στο US Open (Νο15), η 16χρονη θα βρεθεί και πάλι ανάμεσα στις seeded παίκτριες, ελπίζοντας σε μια ακόμη καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα τρία Majors.

Την περασμένη Δευτέρα η τενίστρια του Φοίβου Μιχαλόπουλου έκανε νέο μεγάλο άλμα στην κατάταξη της WTA ανεβαίνοντας 43 θέσεις και φτάνοντας στο Νο921 του κόσμου, ωστόσο το ίδιο συνέβη και στην κατάταξη των juniors με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να βρίσκεται μια ανάσα από το Top-10, έχοντας ανέβει στο Νο13 του κόσμου κερδίζοντας 8 θέσεις!

Το τουρνουά στα juniors θα ξεκινήσει τις 19 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης, στην οποία θα συμμετάσχει και η Παύλου, ενώ τα παιχνίδια στο κυρίως ταμπλό, όπου αγωνίζεται η Λάκη, είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 22 Ιανουαρίου.
Στο Australian Open η Μιχαέλα Λάκη Στο Australian Open η Μιχαέλα Λάκη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Δεκεμβρίου 16, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.