Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Πάπλο Γκαρσία

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Πάπλο Γκαρσία


Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ενημερώνει ότι στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’, θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την μακρόχρονη ιστορική πορεία και τις διακρίσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη και τον Ουρουγουανό προπονητή της ομάδας Β’ Πάπλο Γκαρσία Πέρες, σε ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας και πολύχρονης προσφοράς του στο ελληνικό αλλά και το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο Γκαρσία έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης με την οποία αγωνίστηκε στο Κόπα Αμέρικα το 1999 και το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του από τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πενιαρόλ, την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Μίλαν, τη Βενέτσια, την Οσασούνα, την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Θέλτα Φίγο, τη Ρεάλ Μούρθια, τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Ως προπονητής του ΠΑΟΚ, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα την περίοδο 2020 -2021 στη διαδικασία των πλέι-οφ

Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια. Στο μεταξύ με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’. Αμφίβολοι για το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ είναι οι Πατσέκο και Πούφλης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Πάπλο Γκαρσία Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Πάπλο Γκαρσία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 17, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.