Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του ορεινού καταφυγίου Ελαταριάς Παραμυθιάς

Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του ορεινού καταφυγίου Ελαταριάς Παραμυθιάς


Σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης, μεταξύ Δήμου Σουλίου, Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού, προχωρά η δημοτική αρχή για την εκτέλεση του έργου μετατροπής του παλαιού σχολείου Ελαταριάς σε ορειβατικό καταφύγιο.

Την σχετική έγκριση πήρε ηδη από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου στην τελευταία συνεδρίαση.

Παρεμβάσεις στο κτήριο έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρονικά με μερίμνα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου και του Δήμου Σουλίου και ήδη εχει αποκατασταθεί η στέγη και τα κουφώματα.

Στη παρούσα φάση θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαμόρφωσης του εσωτερικού του κτηρίου, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι χώροι υγιεινής και οι κοιτώνες για την λειτουργία ως καταφυγίου.

Προβλέπεται η δημιουργία 2 δωματίων χωρητικότητας 4 ατόμων, χώρων υγιεινής και μια κουζίνα. Ο υπόλοιπος χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος διημέρευσης.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών που έχουν απομείνει, είναι 56.800,00€.
Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του ορεινού καταφυγίου Ελαταριάς Παραμυθιάς Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση του ορεινού καταφυγίου Ελαταριάς Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.