Η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κατσάρη για τη διένεξη Γόγολου - Τζέλλου

Η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κατσάρη για τη διένεξη Γόγολου - Τζέλλου 



Σε σχέση με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από την αντιδήμαρχο προ ολίγων ημερών, ως γυναικείο μέλος της παράταξης του Γιάννη Γόγολου, νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ ως προς την ευθεία αναφορά της αντιδημάρχου στο πρόσωπό του ως προς την χρήση χαρακτηρισμών που συντηρούν έμφυλα στερεότυπα με στόχο το γυναικείο φύλο. 
Κρίνω παρακολουθώντας ξανά την συζήτηση ότι η ένσταση του κ. Γόγολου είχε καθαρά πολιτικό χαρακτήρα και μεταφορική χροιά που δεν κρύβει έμφυλα στερεότυπα. 
Δικαίως ή αδίκως η φράση του θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κ τα δύο φύλα.
Να είστε σίγουρη ότι στην όποια "έμφυλη" τοποθέτηση θα ήμουν απέναντι σε όποιον την τολμούσε. Αντίστοιχες αντιπαραθέσεις έχουμε βιώσει φαντάζομαι όλοι κ αλίμονο αν ειδικά οι ενεργείς στην επαγγελματική και κοινωνική αρένα προσδίδαμε σε κάθε διένεξη έμφυλο χαρακτήρα. 
Ο τελευταίος εξάλλου έχει σαφή χαρακτηριστικά.
Τέλος γνωρίζοντας πλέον προσωπικά κάθε μέλος της παράταξης μου, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ως τώρα ουδείς υιοθετεί έμφυλες συμπεριφορές διάκρισης συμπεριλαμβανομένου του κ. Γόγολου .
Δημοσιεύω το κείμενο με δική μου πρωτοβουλία, γιατί θεωρώ με κάθε σεβασμό προς τους αντιβαλλόμενους, ότι οφείλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς όταν διαμαρτυρόμαστε για θέματα έμφυλης ανισότητας.

Σοφία Κατσάρη
Δημοτική Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κατσάρη για τη διένεξη Γόγολου - Τζέλλου Η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Κατσάρη για τη διένεξη Γόγολου - Τζέλλου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

1 σχόλιο:

Σελίδες

Από το Blogger.