Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου της Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου της Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου που διοργάνωσε η Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ σε συνεργασία με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Στίβος . 
Στον αγώνα συμμετείχαν 180 συνολικά μαθητές και μαθήτριες Ε και ΣΤ Δημοτικού και τα κορίτσια έτρεξαν απόσταση 800 μέτρων και τα αγόρια απόσταση 1000 μέτρων .
Σημείο τερματισμού ήταν το ΠΑΝΘΕΟΝ όπου έγιναν και οι απονομές στις 4 κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών με αφετηρία τον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας .
Ως σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση των αγώνων , την Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, την Μαρίνα Μπέση, τον κ. Γιάννη Δημάκα , τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν και τους γυμναστές των σχολείων που οργάνωσαν και συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων .
Επίσης την Ερμιόνη Χασκή και την Σαββίνα Μπέζα και τους εθελοντές -γονείς που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άψογη διοργάνωση .
Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλους !!!!!
Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου της Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ανωμάλου Δρόμου της Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.