Στις πληγείσες περιοχές ο Μάριος Κάτσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Στις πληγείσες περιοχές ο Μάριος Κάτσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Τις πληγείσες περιοχές, όπου ξεχείλισαν οι ποταμοί Αχέροντας και Καλαμάς, βρέθηκε το Σάββατο ο βουλευτής Θεσπρωτίας με το ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης.

Ο ίδιος ανέφερε με αναρτήσεις του στο facebook:
Εικόνες καταστροφής στη Γλυκή. Ο Αχέροντας έχει πλημμυρίσει και έχει καταστρέψει νοικοκυριά, επιχειρήσεις ίσως και καλλιέργειες. 
Η κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες είναι απελπιστική. 


Με το που σταματήσει η κακοκαιρία, η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια Ηπείρου, μαζί με τον Δήμο Σουλίου, οφείλουν να αποκαταστήσουν άμεσα τις ζημιές, και να εφαρμόσουν επιτέλους τα σχέδια διαχείρισης κινδύνου πλημμύρας, τα οποία το Υπουργείο Περιβάλλοντος αγνοεί επιδεικτικά. 


Η επίσκεψη άλλωστε την περασμένη άνοιξη του Υφυπουργού κ. Αμυρά στη Γλυκή, τραγική ειρωνία, αφού εκ του αποτελέσματος μαρτυρά ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα στο να προληφθούν τέτοιες καταστροφές.


Ίδια κατάσταση και στο άλλο ποτάμι του νομού, στον Καλαμά, όπου οι περιοχές Μενίνας, Βρυσσέλας, Κορύτιανης, κάμπο Σκάλας Φιλιατών και Ελαία έχουν υποστεί σημαντικές καταστροφές. Δεν κατάφερα να φτάσω στη Μενίνα από το Νεοχώρι. Ο δρόμος κλειστός και πλημμυρισμένος. Τα ίδια και τα ίδια σε κάθε κακοκαιρία.


Στις πληγείσες περιοχές ο Μάριος Κάτσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Στις πληγείσες περιοχές ο Μάριος Κάτσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.