Νέα απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στη ΔΑΣ

Νέα απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στη ΔΑΣ



Συνάδελφοι,
Επειδή η Αυθαιρεσία της ΔΑΣ και των λεγομένων των μελών της αγγίζουν τα όρια του Επικίνδυνου, μετά και την τελευταία ανακοίνωσή τους, έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:
Ο Πρόεδρος του Διχασμού των Εργαζομένων, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ με τα προβλήματα των συναδέλφων του Δήμου Σουλίου και των άλλων Δήμων, εκτός από την καθαριότητα του Δήμου Ηγουμενίτσας, που θεωρεί ότι του παρέχει και τα ποσοστά με τα οποία ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΙΣ ΈΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΑΣ!!!!
Αν είχε ασχοληθεί περισσότερο, θα ήξερε ΤΟ ΓΙΑΤΙ οι συνάδελφοι ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ….. Μόνο Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, γιατί θα έπρεπε να τους έχει ενημερώσει για το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ……ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ…..

Όσο για την κομματική ταυτότητα που ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ να προσάψει στην Ανεξάρτητη Κίνηση, έχουμε να πούμε ότι ΕΙΝΑΙ “ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ”!!!!!

Ο καθένας ΜΠΟΡΕΙ και ΑΝΗΚΕΙ σε κάποιο κόμμα, το οποίο και ΨΗΦΙΖΕΙ την ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ……
Τα μέλη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ……

Ο Πρόεδρος του Διχασμού και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ, ακόμη και σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ που ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ότι ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΑΣ….

Τέλος, επειδή έχουμε μνήμη, να του θυμίσουμε ότι, τουλάχιστον ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
Είναι ΑΥΤΟΣ που ΑΝΗΚΕ και ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ με το ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ!!!!!
Τότε στράφηκε στο ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που ήθελαν κάποιον να οργανώσει και να ανεβάσει τα ποσοστά του “Αριστερού Συνδικαλισμού” στη Θεσπρωτία ……
Δεν του έφτασε, φαίνεται, η σχετική με το θέμα αυτό εξευτελιστική Ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ (Συν.Αν) !!!!
Ήρθε και ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ενώ ΕΜΕΝΕ στο ΡΙΖΟΒΟΥΝΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ…. Αλήθεια, ποιος ήταν ο μισθός αυτός που έδινε τέτοια δυνατότητα; Πολλοί έχουν αναρωτηθεί….

Όσο για τα μέλη του Συλλόγου μας, βαρεθήκαμε να ακούμε, να υπακούμε και να ανεχόμαστε τις σημαίες του ΠΑΜΕ και τον “Ξύλινο Αριστερό Λόγο” στα θέματα και τις εκδηλώσεις μας!

Αυτά, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ……

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!
Νέα απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στη ΔΑΣ Νέα απάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας στη ΔΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.