Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη



Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι μετά την αύξηση της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα που αποφάσισε η Πολιτεία, (https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-d1a-gp-oik-10343-2022.html) στο πλαίσιο χαλάρωσης των μέτρων για τον κορονοϊό, στον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 (ώρα 20.00) θα διατεθεί αριθμός εισιτηρίων που αντιστοιχεί στο 50% των θέσεων.
Τα εισιτήρια διατίθενται από το cafe restaurant ‘THE GLASS’ το οποίο βρίσκεται στην οδό Δαγκλή 22 στην Ηγουμενίτσα ή από την ΠΑΕ έπειτα από επικοινωνία με την κα Γκοράζη Μαριλένα στο τηλ. 6971767118.
Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι κατά την είσοδο αλλά και κατά την παραμονή τους στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και την τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων (1,5 μ.).
Υπογραμμίζεται ότι η παρουσία θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο, Οι ανήλικοι εισέρχονται με διαγνωστικό έλεγχο (PCR ή Rapid-test) ή με δήλωση αυτοδιαγνωτσικού τεστ (self -test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Η ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ επισημαίνει ότι είναι αναγκαία η συνεργασία όλων μας, ο σεβασμός στις σχετικές υγειονομικές διατάξεις, αλλά και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία όλων, αλλά και για να θωρακίσουμε την επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι μπορούμε πλέον να βρισκόμαστε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα με ασφάλεια.
*Υποσημείωση: Οι αθλητές της Ακαδημίας του Θεσπρωτού να εισέλθουν στη Θύρα -3.
Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ξάνθη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.