Κινητοποίηση αγροτών στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Κινητοποίηση αγροτών στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πορεία με τα τρακτέρ τους μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας και με συμβολικό αποκλεισμό του Λιμένα εξωτερικού ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Θεσπρωτία.


Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν το πρωί στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας και με αυτοκινητοπομπή έφτασαν στο κτίριο της ΠΕ Θεσπρωτίας.


Στη συνέχεια προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του κυβερνητικού βουλευτή, Βασίλη Γιόγιακα και κατέληξαν στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, όπου προχώρησαν σε συμβολικό ημίωρο αποκλεισμό, καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένη άφιξη ή αναχώρηση πλοίου και αποχώρησαν.


Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας διεκδικούν την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων τόσο οικονομικού χαρακτήρα (αφορολόγητο πετρέλαιο, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, μείωση 50% στο αγροτικό ρεύμα) όσο και την επίλυση τοπικών ζητημάτων που έχουν προκύψει από την ακαρπία στα εσπεριδοειδή και την ελαιοκαλλιέργεια, τις ζημίες που υφίστανται καλλιέργειες από την υπερχείλιση του Καλαμά.
Κινητοποίηση αγροτών στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Κινητοποίηση αγροτών στην Ηγουμενίτσα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.