Συγκέντρωση των εργαζομένων των δήμων στην Ηγουμενίτσα

Συγκέντρωση των εργαζομένων των δήμων στην ΗγουμενίτσαΜε συμμετοχή των εργαζομένων καθαριότητας και υπηρεσιών των Δήμων καθώς και μεγάλη μερίδα σχολικών καθαριστριών κλιμάκωσαν οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Ν.Θεσπρωτίας τη στάση εργασίας την Παρασκευή.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου όπου ακολούθησαν ομιλίες από την πρόεδρο των σχολικών καθαριστριών κα Χρυσoύλα Μπέλλου ,κεντρική ομιλήτρια ήταν η Γενικη Γραμματέας του Συλλόγου Σοφία Σεγγούνη και κλείσιμο ομιλιών από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Υφαντή.

Ακολούθησε πορεία με τη συνοδεία βαρέων οχημάτων του Δήμου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Άλλη μια φορά το μήνυμα των εργαζομένων ήταν σαφέστατο, ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΊΗΣΗ των συναδέλφων δεν μπορεί να υπάρξει. Το Πόρισμα της Επιτροπής είναι απαράδεκτο και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε. Είναι προσχηματικό, κατευθυνόμενο και συνολικά απορριπτέο. Παραμένουμε ενωμένοι και στηρίζουμε με συνέπεια και αγωνιστικότητα τα αναφαίρετα δικαιώματά μας!

Είμαστε σε επιφυλακή για νέες κινητοποιήσεις και οργανωμένες συλλογικές ενεργοποιήσεις

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΕΓΓΟΥΝΗ ΣΟΦΙΑ
Συγκέντρωση των εργαζομένων των δήμων στην Ηγουμενίτσα Συγκέντρωση των εργαζομένων των δήμων στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες