Συνάντηση στον ΟΛΗΓ για την κρουαζιέρα

Συνάντηση στον ΟΛΗΓ για την κρουαζιέρα



Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής με αποκλειστικό θέμα την κρουαζιέρα και τις προοπτικές που ανοίγονται για την τουριστική ανάπτυξη των Δήμων της Θεσπρωτίας.

Ο Δήμος Σουλίου έλαβε μέρος στη συνάντηση αυτή και τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τουρισμού Παππάς Παναγιώτης ενημερώθηκαν πλήρως για τις ευκαιρίες τουρισμού μέσα από την κρουαζιέρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, παρουσιάστηκε από τους εκπροσώπους του Δήμου Σουλίου μια ολοκληρωμένη εικόνα που περιλαμβάνει όλους τους ιστορικούς, θρησκευτικούς και ψυχαγωγικούς προορισμούς της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πολιτιστική κληρονομιά όσο και στην φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τη διαρκή προσπάθεια προσέλκυσης του ενδιαφέροντος των τουριστών, ακόμα και μέσω του διαύλου της κρουαζιέρας, ώστε ο Δήμος Σουλίου να γίνει ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός και να αυξηθεί η δυναμική του τόπου στον τουρισμό, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και τον πολιτισμό του. Καμία ευκαιρία που μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε ιδέα δεν μένει ανεκμετάλλευτη, είτε προέρχεται από τα στενά όρια του Δήμου ή έξω από αυτά, ώστε να επιτευχθεί η προσέλκυση τουριστών προς την κατεύθυνση, μεταξύ άλλων, της ενίσχυσης των τοπικών επιχειρήσεων.
Συνάντηση στον ΟΛΗΓ για την κρουαζιέρα Συνάντηση στον ΟΛΗΓ για την κρουαζιέρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.