Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας


Μετά από την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 / 2 / 2022 σε έναν αγώνα επιβίωσης των αγροτών και κτηνοτρόφων της Θεσπρωτίας θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική και δυναμική έγινε η ανάδειξη των δικαίων αιτημάτων μας , αιτήματα πάνω στα οποία αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα θα οδηγήσουν στην πλήρη εξαθλίωση του αγροτοκτηνοτροφικου τομέα. 
Στην συζήτηση που είχαμε με τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Γιόγιακα του αναφέραμε τα αιτήματα μας και ότι 2 χρονιά τώρα ακούμε μόνο λόγια από την κυβέρνηση και καμία στήριξη δεν έχουμε δει πάρα μόνο αδιαφορία γι'αυτό από δω και στο εξής θέλουμε άμεσα μέτρα και αποφάσεις που θα μπορούν να κρατήσουν τον αγροτοκτηνοτροφικο τομέα ζωντανό και όχι αλλά ψεύτικα λόγια και υποσχέσεις. 
Στην συνέχεια στην συζήτηση που είχαμε με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης κ. Κάτση του αναφέραμε τα αιτήματα μας και ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα γιατί είναι απαραίτητα για την επιβίωση μας . 
Επίσης την 15 Φεβρουαρίου 2022 με κάλεσμα τις επιτροπής είχαν κληθεί να συμμετέχουν στην έναρξη της πορείας όλοι οι τοπικοί φορείς αιρετοί και μη που θεωρούσαν δίκαια τα αιτήματα μας ανταποκρίθηκαν σχεδόν όλοι και τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση στον αγώνα μας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λωλο και το Δημοτικό συμβούλιο που με ψήφισμα τάχθηκε υπέρ του αγώνα μας. 
Δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν οι δύο απουσίες του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε κ. Πιτούλη και του Δημάρχου Φιλιατών κ. Παππά . 
Τέλος να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική διεύθυνση Θεσπρωτίας και το Λιμενικό Σώμα για την συνεργασία και την ομαλή διεξαγωγή της πορείας!!!! 
Ο Αγώνας θα συνεχιστεί με νέες κινητοποιήσεις για τις όποιες θα ενημερώσουμε με ανακοίνωση!! 
Καλούμε όσους αγρότες και κτηνοτρόφους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν την Παρασκευή , στη νέα κινητοποίηση να είναι μαζί μας γιατί η επιβίωση μας μας αφορά όλους μας χωρίς χρώμα χωρίς κόμμα!!!! 

Με εκτίμηση 
Η συντονιστική επιτροπή κινητοποιήσεων 
αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας
Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κινητοποιήσεων αγροτών και κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.