Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο πλοίο «Euroferry Olympia»

Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο πλοίο «Euroferry Olympia»


Ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό νωρίς το πρωί μέσα στο πλοίο Euroferry Olympia από τα σωστικά συνέργεια. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άντρα που βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του αλλά όμως δεν μπορεί να αναγνωριστεί λόγω της κατάστασης του.
Από την εξωτερική εικόνα του πτώματος φαίνεται να έχει απανθρακωθεί αλλά ο θάνατος του δεν αποκλείεται να επήλθε, πιθανότατα, από τους πυκνούς καπνούς που εισέπνευσε. Οι διασώστες τον έβγαλαν πριν από λίγη ώρα εκτός του φλεγόμενου καραβιού και στη συνέχεια θα γίνει προσπάθεια αναγνώρισης του είτε από κάποιο προσωπικό του αντικείμενο αλλά και μέσω της μεθόδου DNA.
Όσον αφορά στις έρευνες, το μεγάλο «στοίχημα» των αρχών είναι να καταφέρουν να μπουν στο εσωτερικό του πλοίου όπου όμως έχουν αναπτυχθεί μεγάλες θερμοκρασίες. 
Στις έρευνες συμμετέχει και μια ιδιωτική ολλανδική εταιρία διερεύνησης ναυτικών ατυχημάτων και με την βοήθεια ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων μελετούν τα σχέδια του πλοίου προκειμένου να κάνουν έναν «χάρτη» που θα ακολουθήσουν οι διασώστες για να μπουν στα «σωθικά» του πλοίου.
Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο πλοίο «Euroferry Olympia» Εντοπίστηκε σορός άνδρα στο πλοίο «Euroferry Olympia» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.