Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων

Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων


Η Περιφέρεια Ηπείρου έλαβε δυο ασημένια βραβεία (silver awards) ένα για τη Νέα οδός Πλαταριάς – Συβότων και ένα για την Ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Περιφέρειας.

Τα Best City Awards που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, ανέδειξαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή και με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.


Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η boussias ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.
Τις υποψηφιότητες στα Best City Awards 2022 αξιολόγησε 28μελής κριτική επιτροπή με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκούς, και έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της σχετικής αγοράς. Τα βραβεία προέκυψαν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:
Βραβεία σε έργα της Περιφέρειας Ηπείρου
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην κατασκευή αυτών των έργων. Επίσης ευχαριστώ την Επιτροπή που μας εδωσε τα βραβεία που μας δίνουν κουράγιο για την περαιτέρω πορεία μας.

Τα έργα είναι
1) Οδός Πλαταριά - Σύβοτα και

2) Διοικητήριο της Περιφέρειας - Ενεργειακή Αναβάθμιση.
Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.