Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας



Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον κ. Κυπριανό Παντελή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, για την αξιέπαινη πράξη της χορήγησης υποτροφίας 1000 ευρώ σε μαθητές της Α΄,Β΄ και Γ΄τάξης του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας,που σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις κατά το σχολικό έτος 2021-2022, με προσφυγικές ρίζες(όσοι έχουν τουλάχιστον έναν γονέα προσφυγικής καταγωγής) και που σύμφωνα με την επιθυμία του, κατανέμεται ως εξής: για την Α΄τάξη 200 ευρώ, για την Β΄τάξη 200 ευρώ και για την Γ΄τάξη 600 ευρώ. Η υποτροφία θα χορηγηθεί μετά από απόφαση του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σελεύκειας, τον οποίο επίσης ευχαριστεί, μέσω του οποίου θα αξιοποιηθεί η εν λόγω δωρεά, τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.
Εκφράζει επίσης ολόθερμες ευχαριστίες για την δωρεά δύο πολύτομων εγκυκλοπαιδειών και πολλών αξιόλογων βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο. Η ενέργεια του κ. Κυπριανού, θεσπρωτού στην καταγωγή, δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες, την αγάπη του για το βιβλίο και του ρόλου των βιβλιοθηκών στην εποχή μας, όπως επίσης και το ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.
Η προσφορά αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει ελπίδα για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής
του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας
Μπουτάσης Ελευθέριος
Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.