Προσοχή σε παραπλανητικά emails με δήθεν αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Προσοχή σε παραπλανητικά emails με δήθεν αποστολέα το Επιμελητήριο ΘεσπρωτίαςΤο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει τα μέλη του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά κατά την χρήση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (email).
Υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι αποστέλλονται εμαιλ με δήθεν αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και περιέχουν συμπιεσμένα αρχεία μορφής .zip ή .rar.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας δεν έχει κι ούτε προτίθεται να αποστείλει, μαζικά ή ατομικά, στα μέλη του συμπιεσμένα αρχεία!!!!
Τα παραπλανητικά αυτά εμαιλ, παρότι έχουν αρχική ένδειξη που παραπέμπει στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας όπως θα διαπιστώσετε σε δύο παραδείγματα πιο κάτω, στην κατάληξη του ονόματος του αποστολέα (με κίτρινη σημείωση), εμφανίζεται η πραγματική τους διεύθυνση.
Παρακαλούμε, εάν δείτε εμαιλ που περιέχει συμπιεσμένο αρχείο μορφής .zip ή .rar και εμφανίζει αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ.

Παραδείγματα ψευδούς αποστολέα:
1ο παράδειγμα:
From: <Chamber of Thesprotia-Reg. Dept.> mitroa2@e-thesprotias.gr <paulo.pena@rainfraestrutura.net.br>

2ο παράδειγμα:
From: <Chamber of Thesprotia-Reg. Dept.> mitroa2@e-thesprotias.gr <cadastro@ativacontabilidademt.com.br>

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας


Προσοχή σε παραπλανητικά emails με δήθεν αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Προσοχή σε παραπλανητικά emails με δήθεν αποστολέα το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες