Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός στο πλοίο «Euroferry Olympia»

Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός στο πλοίο «Euroferry Olympia»Ακόμα μία σορός, η δέκατη, εντοπίστηκε εντός του 1ου γκαράζ του πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο βρίσκεται πλέον στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και των συνεργείων ναυαγιαίρεσης, συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμη δύο ατόμων που αγνοούνται.

Σημειώνεται ότι στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο τρίτο κατάστρωμα τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν χάσει τη ζωή τους 8 άτομα. Οι διασωθέντες από το πλοίο είναι 281.

Από το πλοίο έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες ώρες αρκετά φορτηγά οχήματα, τα οποία πριν οδηγηθούν σε συγκεκριμένη εγκατάσταση συσκευασίας αποβλήτων ελέγχονται εξονυχιστικά από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ειδικό πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η εισαγγελία Κέρκυρας και Μεσολογγίου.
Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός στο πλοίο «Euroferry Olympia» Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός στο πλοίο «Euroferry Olympia» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες