Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για το Πάσχα

Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για το ΠάσχαΟι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα μας προτρέπουν να αναλογισθούμε το νόημα της θυσίας του Κυρίου και να σταθούμε δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο με ανθρωπιά κι αλληλεγγύη.

Πάσχα σημαίνει πέρασμα και είναι ευτύχημα που φέτος η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης μας βρίσκει να πραγματοποιούμε σταθερά το πέρασμά μας προς την ομαλότητα, που μας στέρησε η πανδημία.

Παρότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και η κρίσιμη πραγματικότητα του πολέμου παρεμβάλει νέα δεδομένα, με οδηγό μας τη θυσία του Χριστού υπέρ της ανθρωπότητας, θα συνεχίσουμε ν’ αγωνιζόμαστε για την ευημερία του τόπου μας, επιβεβαιώνοντας πως στο τέλος κάθε Γολγοθά, έρχεται η Ανάσταση.

Αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία από την Ανάσταση του Κυρίου, αυτό το Πάσχα ας γίνουμε όλοι κοινωνοί της ανιδιοτελούς αγάπης του Χριστού και ας σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Ως Δήμος συνεχίζουμε να είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους αδύναμους και να δώσουμε ελπίδα στην κοινωνία μας. Με δύναμη ψυχής και ομόνοια, μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις τις εποχής!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους με Υγεία, Αγάπη και παγκόσμια Ειρήνη!
Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για το Πάσχα Μήνυμα Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για το Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες