Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για το Πάσχα

Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για το Πάσχα


Το Πάσχα είναι για όλους τους Έλληνες ίσως η μεγαλύτερη γιορτή αλλά και η σημαντικότερη για τους Χριστιανούς Ορθόδοξους.

Το μήνυμα που λαμβάνουμε μέσα από την κορύφωση του Θείου Δράματος και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, είναι διαχρονικό.

Είναι η νίκη της ζωής και η συμφιλίωση του ανθρώπου με τον θάνατο.

Αυτές τις Άγιες μέρες, ας αντλήσουμε δύναμη και ελπίδα για να πορευτούμε μονιασμένοι και αγαπημένοι, σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, με τα τόσα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα φέτος, αλλά με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντί τους.

Ας χτίσουμε όλοι μαζί τις σχέσεις μας πάνω σε υψηλές αξίες που θα μας βοηθήσουν να προβάλλουμε το ‘εμείς’ και όχι το ‘εγώ’, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται.

Με συνεργασία, ενότητα και αλληλεγγύη, θα μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο και ειρηνικό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Η σκέψη μας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο άδικος πόλεμος στην Ευρώπη, είναι σε όλους αυτούς που τον βιώνουν και σε όλους αυτούς που αναγκάστηκαν απρόσμενα να γίνουν πρόσφυγες.

Ας γεμίσει τις ψυχές όλων η Ανάσταση του Σωτήρα μας με αγάπη, ελπίδα και πίστη!

Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία!
Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για το Πάσχα Μήνυμα του Δημάρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη για το Πάσχα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 22, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.