Σε απολογία ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Ολόκληρη η καταγγελία σε βάρος του

Σε απολογία ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Ολόκληρη η καταγγελία σε βάρος του


Σε απολογία έχει καλέσει ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας και άλλα μέλη του Συλλόγου, μετά από επώνυμη καταγγελία προς την αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου, για χρήση υπηρεσιακών οχημάτων εκτός υπηρεσίας.  
Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλεται πως έγινε χρήση υπηρεσιακών οχημάτων κατά την διάρκεια κινητοποίησης των εργαζομένων ΟΤΑ στα γραφεία της Αποκεντρωμένη Διοίκησης αλλά και υπηρεσιακού οχήματος για τη μετακίνηση του προέδρου από το σπίτι του στην εργασία του.

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς 
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ 
– ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Ηγουμενίτσα 

Κυρία Προϊσταμένη 
Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας, την Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 και την Παρασκευή 18/2 πραγματοποίησε στάση εργασίας και παράλληλα χρησιμοποίησε Υπηρεσιακά οχήματα των Δήμων της Θεσπρωτίας για να εκδηλώσει πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πόλης μας. Συγκεκριμένα την Τρίτη, 15/2, με πορεία τουλάχιστον δέκα Υπηρεσιακών οχημάτων , μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Υφαντή επισκέφθηκαν τα γραφεία σας και σας επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, ενώ στη συνέχεια, αφού διήλθαν από τους δρόμους της Ηγουμενίτσας συγκεντρώθηκαν στη πλατεία Καλαμά. 


Την Παρασκευή, 18/2, υπήρξε συγκέντρωση στη πλατεία Δημαρχείου, και πάλι με τη παρουσία υπηρεσιακών οχημάτων. 


Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών διαπίστωσα εκτός των άλλων ότι ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Υφαντής, χρησιμοποίησε κατά κόρον το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ΚΗΙ 9226, στο οποίο μάλιστα είχε τοποθετήσει ηχητική εγκατάσταση για τις ανάγκες της εκδήλωσης. 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των εργαζομένων χρησιμοποιεί αυτό το υπηρεσιακό όχημα για σκοπούς πέραν των υπηρεσιακών. 
Επανειλημμένα, η μετακίνησή του από το σπίτι του στην εργασία γίνεται με αυτό αφού αρκετές νύχτες το όχημα είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στο Γραικοχώρι. 


Θεωρώ ότι παράνομα έγιναν και γίνονται αυτές οι κινήσεις των υπηρεσιακών οχημάτων και απευθύνομαι σε σας ως ελεγκτική υπηρεσία για την εφαρμογή της νομοθεσίας, αφού προφορικές μου καταγγελίες σε πολιτικά πρόσωπα του Δήμου Ηγουμενίτσας δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. 
Ως Πολίτης αναμένω απάντησή σας. 

Ηγουμενίτσα 23 Φεβρουαρίου 2022 
Σας ευχαριστώ 
ΧΑΛΜΑΝΤΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σε απολογία ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Ολόκληρη η καταγγελία σε βάρος του Σε απολογία ο πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας - Ολόκληρη η καταγγελία σε βάρος του Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.