Καταγγελία του ΚΚΕ μλ για τη διέλευση Νατοϊκών οχημάτων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Καταγγελία του ΚΚΕ μλ για τη διέλευση Νατοϊκών οχημάτων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε δύο εβδομάδες, που αποβιβάζονται ΝΑΤΟικά οχήματα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό τη Βόρεια Μακεδονία. Κυριακή και Δευτέρα το Βρετανικό κομβόι κατευθύνθηκε προς το γειτονικό κράτος όπου διεξάγεται άσκηση των ιμπεριαλιστών φονιάδων των λαών με συμμετοχή αρκετών χωρών.

Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μετατρέπεται ολοένα και περισσότερο σε ορμητήριο των Αμερικανονατοικών φονιάδων, για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σχεδιασμούς. Έχουν άλλωστε μετατρέψει όλη τη χώρα (Σούδα,Αλεξανδρούπολη,Στεφανοβίκειο,Άκτιο κλπ ) σε μία απέραντη βάση εφόρμησης στη βάση του ανταγωνισμού τους με τον Ρώσικο Ιμπεριαλισμό. Τη στιγμή που διεξάγεται η επέμβαση του Ρώσικου Ιμπεριαλισμού στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θέλουν την απόλυτη ευθυγράμμιση των εξαρτημένων κρατών, όπως η Ελλάδα, με αποτέλεσμα την ΕΜΠΛΟΚΗ της χώρας μας και την εκτίναξη των κινδύνων για το λαό μας.

Οι πολιτικές της εξάρτησης και μάλιστα του βαθέματος από τις ΗΠΑ, εφαρμόστηκαν κατά γράμμα από την ΝΔ και από το ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ εντολή του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου και ο λαός μας βιώνει στο πετσί του τα αποτελέσματα κάθε μέρα. Για το σύστημά τους, όμως δεν είναι αρκετά όλα αυτά! Θέλουν να μας κάνουν κρέας για τα κανόνια τους.


Καταγγελία του ΚΚΕ μλ για τη διέλευση Νατοϊκών οχημάτων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Καταγγελία του ΚΚΕ μλ για τη διέλευση Νατοϊκών οχημάτων από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 13, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.