Η "καρδιά" της μπασκετικής Ηπείρου χτυπά την Κυριακή στο κλειστό Παραμυθιάς

Η "καρδιά" της μπασκετικής Ηπείρου χτυπά την Κυριακή στο κλειστό Παραμυθιάς 


Το αθλητικό ενδιαφέρον της Ηπείρου προσελκύει ο τελικός πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ με τη σειρά αγώνων να ξεκινά από τη Παραμυθιά την Κυριακή 1η Μαϊου!!

ΚΑΕ Παραμυθιάς – Δόξα Άρτας σε ένα κατάμεστο γήπεδο θα διεκδικήσουν επί ίσους όρους την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία! Στο κλειστό της Παραμυθιάς αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι του μπάσκετ από γειτονικές πόλεις με δεδομένο ότι τα υπόλοιπα πρωτάθλημα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί!

O τελικός αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη μας και ο κόσμος περιμένει να πανηγυρίσει μια μεγάλη επιτυχία!!
Δεν είναι τυχαίο ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή προ λίγων ημερών, ο κόουτς Παππάς χαρακτήρισε τη Παραμυθιά ως τη Βιγιαρεάλ του μπάσκετ!

Αγωνιστικά η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Κράνης ο οποίος θα απουσιάζει ενώ κανονικά θα είναι παρόντες όλοι οι υπόλοιποι αθλητές!

Η διοίκηση της ομάδας καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και κυκλοφόρησε σχετικό βιντεάκι που συνδυάζει την αγωνιστική δράση με τον ευρύτερο Δήμο της Παραμυθιάς!!

Με το σύνθημα φοράμε πράσινα – παμε γήπεδο, ραντεβού την Κυριακή στις 17:45 για να γράψουμε ιστορία!

Η "καρδιά" της μπασκετικής Ηπείρου χτυπά την Κυριακή στο κλειστό Παραμυθιάς Η "καρδιά" της μπασκετικής Ηπείρου χτυπά την Κυριακή στο κλειστό Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 30, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.