Συνεδριάζει την Τρίτη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας - Τα θέματα της Θεσπρωτίας

Συνεδριάζει την Τρίτη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας - Τα θέματα της Θεσπρωτίας


Συνεδριάζει την Τρίτη και ώρα 9.30 π.μ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με μεταξύ των θεμάτων ημερήσιας διάταξης τα εξής σχετικά με την Θεσπρωτία
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση γέφυρας πλακοσκεπής με ογκόλιθους εκατέρωθεν στον Ξηρόλοφο Παραμυθιάς (παροχή υπηρεσιών)».
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός, μόρφωση και απομάκρυνση φερτών υλικών από την κοίτη του ποταμού Καλαμά στην περιοχή φράγμα Ραγίου (παροχή υπηρεσιών)».
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ρέματος Σκεφάρη από φερτά υλικά και κορμούς δέντρων στην περιοχή Φιλιατών (παροχή υπηρεσιών)».
  • Έγκριση 2ης τροποποίησης της σύμβασης και επικαιροποίηση χρονοδιαγράμματος παραδοτέων του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για το έργο “CLLD-CulTour – Community-led Local Development of Cultural Tourism in Greece and Albania”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg IPA CBC Greece-Albania 2014-2020.
  • Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 6 έως 8-05-2022, προκειμένου να παρευρεθεί σε συναντήσεις εργασίας στα Υπουργεία Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και έγκριση των σχετικών δαπανών.
  • Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2022 (διοργάνωση των Εορτών Σουλίου 2022 κλπ).
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας στην διοργάνωση του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, που θα πραγματοποιηθεί στις 14-05-2022.
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Π.Ε. Θεσπρωτίας σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  • Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός ρέματος από Σμέρτο προς φράγμα Καλαμά (παροχή υπηρεσιών)».
Συνεδριάζει την Τρίτη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας - Τα θέματα της Θεσπρωτίας Συνεδριάζει την Τρίτη η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας - Τα θέματα της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 01, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.